Het ontwerp is zeer belangrijk bij het bedrukken van raamfolie of een zitkubus op maat gemaakt. Heeft u ooit gehoord van Axicom Design? Dit bedrijf ontwerpt logo’s, huisstijlen, folders en nog veel meer. Daarnaast zijn ze u van dienst bij andere reclame-uitingen zoals het bedrukken van raamfolie. Zij geven tekst, vorm en kleur aan uw communicatiemix en bereiden de productie hiervan voor tot en met een drukklare PDF. Een uniek product dat dit designbureau u biedt is de Qubie®. Dit is een zitkubus die u kunt laten bedrukken met een aangeleverde afbeelding of logo van uw bedrijf. Het is een exclusief ontwerp dat in een oplage van één of meerdere exemplaren wordt geleverd.

Verschillende soorten raamfolie laten bedrukken? Schakel een specialist in!

Als u raamfolie wilt laten bedrukken heeft u de keuze uit verschillende soorten bij Axicom Design. Gaat u voor speciale zon en warmtewerende folies? Of gaat uw voorkeur uit naar decoratieve of getinte folies? U laat uw raamfolie bedrukken met uw logo of andere communicatie-uitingen. Daarnaast schakelt u Axicom Design ook in voor de aankleding van uw kantoren en werkruimtes. Hierbij werken zij desgewenst samen met uw architect of interieurontwerper. Ze produceren fullcolour wandbekleding en zelfklevende prints. Maak uw kantoor of werkruimte af met een Qubie®, een zitkubus met eigen print. Alle producten worden op locatie geleverd en wanneer het nodig is verzorgen zij de perfecte montage ervan.

Qubie®: de zitkubus met uw eigen logo of afbeelding

Bij de specialist koopt u een Qubie®. Dit is een zitkubus voor bijvoorbeeld uw kantoor of bedrijfsruimte. Dit is een zitkubus die bedrukt wordt met uw eigen logo of andere afbeelding naar keuze. Uw eigen Qubie® bestelt u eenvoudig bij een specialist als Axicom Design. Dit is een reclamestudio die zich onder andere bezighoudt met het bedenken en produceren van nieuwe toepassingen op het gebied van grootformaatprinting. Daarnaast kunt u bij hen ook diverse materialen laten bedrukken, van raamfolie tot behang en van marmer tot canvas. Het is allemaal mogelijk. Heeft u nog geen goed logo? Of bent u uitgekeken op uw huidige exemplaar? Ook daarvoor kunt u bij deze specialist terecht.