Global Marketing CR
Image default
Marketing

15x online platform voor de zakelijke verkopers in de voedingsmiddelenindustrie

 

Etenswaren kun je ook verkopen via online platformen voor de zakelijke verkopers. Maar wat houdt dit precies in, en waar kan dit dan?

Wat houdt een online platform voor zakelijke verkopers in de voedingsmiddelenindustrie precies in?

Op een online platform voor zakelijke verkopers voor etenswaren komen verschillende verkopers van etenswaren samen. Op deze platformen verkopen zij aan verschillende inkopers en organisaties zoals: cateraars, hotels, supermarkten, restaurants, etc. 

Een online platform zorgt ervoor dat plaatselijke partijen makkelijk mee kunnen doen. Het maakt het verkopen en inkopen van etenswaren makkelijker, sneller en transparant.

15x online platform voor de zakelijke verkopers in de voedingsmiddelenindustrie

Tegenwoordig zijn online platformen erg populair binnen de voedingsmiddelenindustrie. Om je wat meer kennis te laten maken met online platformen, laten wij je hieronder 15 online platformen voor zakelijke verkopers zien!

Emerge

Emerge is een online platform voor Italiaans eten. Het verbindt de producent en de kopers op een virtual marktplaats waar kopers gratis monsters van producten krijgen om te kijken of het product het waard is om te bestellen.

Biolinked

Biolinked is een gratis online platform voor etenswaren dat leveranciers van biologische levensmiddelen verbindt met groothandelsinkopers over de hele wereld.

TradingTable

TradingTable is een online bestelplatform waarbij diverse partijen producten makkelijk en snel kunnen verkopen. 

Cater Nation

Bij Cater Nation komen diverse cateraars, universiteiten, restaurants en overheden samen in de Verenigde Staten. Dit online platform levert ook catering aan zakelijke trainingssessies of meetings.

Orddr

Hier kun je artikelen rechtstreeks bij de groothandel kopen. Orddr is een online platform dat voedselleveranciers verbindt met hotels, restaurants, cafés en elke commerciële koper. Orddr stroomlijnt het supply chain-proces door bedrijven online te laten werken en handelen.

Supp.li

Dit online platform is beschikbaar in Europa voor de horeca. Hier kunnen producenten samenbinden met hotels, retailers, restaurants en eenvoudig goederen verkopen.

NinjaCart

In India is NinjaCart het grootste online platform dat bedrijven en boeren samenbrengen. Producenten en boeren kunnen hier producten direct aan detaillisten verkopen.

WTC foodemporium

Bij WTC foodemporium kun je magazijnvoorraden en kosten besparen. Zij bieden een kort distributiekanaal voor directe toegang tot meer dan 13.000 producten. WTCs biedt geregistreerde zakelijke gebruikers de mogelijkheid om te kiezen uit de meest uiteenlopende Italiaanse voedsel- en wijnproducten die online beschikbaar zijn. 

GoPato

Dit platform is iets anders. GoPato is een startup uit Costa Rica dat voedingsmiddelen bezorgt d.m.v. drones. GoPato werkt samen met restaurant en cafés zoals McDonalds.

Takeaway.com

Takeaway.com is een online platform voor voedselbezorging, gericht op het verbinden van consumenten en restaurants in 9 Europese landen en Vietnam.

Er zijn uiteraard ook een paar Nederlandse online platformen voor zakelijke verkopers in de voedingsmiddelenindustrie

Eten.com

Eten.com is het online platform van, voor en door ondernemers. Bij Eten.com kunnen aangesloten ondernemers zeggenschap hebben in het dagelijkse bestuur. Eten.com biedt een garantie aan van een vaste lage commissie. Hiernaast heb je toegang tot optimaal gezamenlijk voordeel en je steunt een derde wereld kind.

Foodshed

Dit is een online platform voor bijzonder en lokaal eten. Dienstverleners van dit eten hebben op dit platform de kans om hun goederen direct te verkopen aan Retail en horeca.

Uber Eats

Via Uber Eats kun je je aanmelden als restaurant-partner. De consument kan gemakkelijk je bestelling volgen via de app. Dit is een snelle manier om eten bij je klanten laten bezorgen. Uber Eats heeft restaurants gezien waarbij de verkoopcijfers zijn gestegen en de marketingkosten zijn gedaald. Erg efficiënt dus!

Food Value

The Plant heeft dit online platform gecreëerd. Het is een middel waarmee duurzame en lokale producenten van etenswaren hun goederen kunnen verkopen. Food Value wil met dit platform bekendheid realiseren.

Deliveroo

Je kunt je als restaurant aanmelden bij Deliveroo als partner. Deliveroo behandeld de bezorging zodat jij je kunt focussen op het eten. Een erg snelle en makkelijke manier!

Heb jij een idee om een online platform te starten? Of ben jij geïnteresseerd in het verkopen van jouw goederen via een online platform voor zakelijke verkopers in de voedingsmiddelenindustrie? Neem contact met ons op via het contactformulier! 

 

https://www.h1.nl/10x-online-b2b-marktplaatsen-in-de-voedingsindustrie/