Global Marketing CR
Image default
Zoekmachine optimalisatie

Een SEO specialist inhuren

SEO analyse van de content

De technische SEO beslaat elementen zoals de website snelheid en indexatie vanuit Google. Door een SEO analyse te maken worden de fouten in de website naar boven gebracht.

Het backlinkprofiel analyseren
De content van een website is uitzonderlijk belangrijk omdat het de richting van een SEO traject bepaald. Wanneer de juiste content op de juiste landingspagina’s staan kan dit voor enorm veel kracht zorgen in het traject. Dit kan ervoor zorgen dat de juiste landingspagina’s op de juiste zoekwoorden ranken (wat lang niet altijd het geval is). 

Deze problemen kunnen in een later stadium van een SEO traject naar boven komen. Dan is het in veel gevallen te laat om deze nog op te lossen zoals dit moet.

Het analyseren van een backlinkprofiel is een belangrijk element. De reden hiervoor is dat een backlinkprofiel schadelijke links kan bevatten voor de SEO. Dit kan in sommige gevallen zelfs tot een penalty vanuit Google leiden. Dit is erg schadelijk voor een bedrijf en kan door deze audit goed worden voorkomen.

Technische SEO

Een SEO analyse is het begin van een SEO traject voor velen. De reden hierachter is dat de uitkomsten van de SEO analyse de basis van het traject (en strategie) is. Welke onderdelen bevat een correcte SEO analyse?

Bij het uitvoeren van een SEO analyse over de content moet dit ook worden gecontroleerd. Ranked iedere pagina van de website op de zoekwoorden waarvoor deze moeten ranken? Dit kan worden gecontroleerd door de teksten na te lezen en daarbij goed te bedenken welk onderwerp de pagina moet bevatten.

Het uitvoeren van een volledige SEO analyse is een vak apart. Het moet vaak worden gedaan door een SEO freelancer of specialist die dit al jarenlang doet. Een reden hiervoor is dat de persoon die dit doet moet kennis hebben van alle facetten van SEO en de zoekmachines. Een goede SEO analyse is een analyse die alle onderdelen van de SEO goed beoordeeld. Wanneer dit niet wordt gedaan kunnen cruciale fouten over het hoofd worden gezien.
Bent u benieuwd naar mijn manier van het maken van een SEO analyse? Dan kunt u een kijkje op mijn website nemen. ralfvanveen.com

De technische SEO audit is het moeilijkste gedeelte van een complete SEO analyse. Dit komt doordat de specialist in de achterkant van een website moet kunnen kijken. Hier komt vaak het lezen van code of zelf kunnen coderen naar voren. Bij de SEO analyse van de technische kant van de website wordt er bevonden of de website aan de technische vereisten vanuit Google voldoet.

Het uitvoeren van een SEO analyse wordt vaak gedaan door een SEO specialist.

 

https://ralfvanveen.com/seo-specialist