Global Marketing CR
Image default
Internet marketing

Eindhovense Luchthaven Parkeermogelijkheden

Eindhovense Airport Parking

De meeste mensen zullen al wel eens een parking bij de luchthaven van Eindhoven nodig gehad hebben, of het nu voor een zaken- of voor vakantiereis was. Sommige zullen daarbij goede ervaringen opgedaan hebben en andere dan weer slechte. Hier willen we wat informatie geven betreffende het parkeren van jouw wagen bij de luchthaven van Eindhoven. De luchthaven van Eindhoven heeft veel verschillende soorten parkings waaruit men kan kiezen, en daarom hebben we een selectie gemaakt van parkings die de drie voornaamste mogelijkheden aanbieden, zijnde parkings weg van de luchthaven, parkings bij de luchthaven en “meet and greet”parkeermogelijkheid.

Vakantie parking ( parking weg van de luchthaven)

Ok, die vakantieparking bij Eindhoven is een van de meest populaire parkeerplaatsen die men kan kiezen. Dat komt door de kleine afstand waarop de parking gelegen is van de luchthaven, slechts 3 mijl (ongeveer 5 km), wat een verplaatsingstijd geeft van ongeveer 10 minuten. Deze parking bedient vooral vakantiegangers die vertrekken van de Noord terminal op Eindhoven. In het algemeen is parkeren op een parking die wat verder van de luchthaven ligt goedkoper dan parkeren bij de luchthaven zelf en zoals je kunt zien betekent dat niet dat de beveiliging er minder zou zijn. De duizenden vakantiegangers die over de jaren al gebruik gemaakt hebben van deze parking kunnen dat zeker bevestigen.

 Luchthavenparking “Meet and Greet”

Als je op zoek bent naar het meest comfortabele dan is “Meet and Greet” echt iets voor jou. Bij “Meet en Greet” kan je gewoon rijden tot aan de vertrekhal en daarna wordt jouw wagen veilig voor jou geparkeerd. Al wat dat je nog moet doen is aankomen, je bagage uit de wagen nemen, en meteen naar de check-in gaan. Een chauffeur van die “Meet and Greet” luchthavenparking zal je de nodige uitleg geven voor als je terugkomt en daarna zal hij jouw wagen veilig op een beveiligde parking gaan plaatsen.

Bij jouw terugkomt heb je enkel nog jouw bagage op te halen en jouw wagen staat al op jou te wachten bij de Aankomsthal. Dit is verreweg de meest comfortabele manier van parkeren , niet alleen op Eindhoven, maar op elke luchthaven. Natuurlijk is “Meet and Greet”parkeren altijd duurder , maar, en dat zal u wel moeten beamen, het is het meest comfortabele.

Een voordelige parkeeraanbieder is Eazyypark.nl Zij bieden diverse parkeeropties aan met goedkope tarieven en hoogwaardige service. Zeker een aanraden voor als u graag veilig parkeert bij het vliegveld van Eindhoven.