Global Marketing CR
Image default
Business

Kerstversiering voor in de keuken

Kerstversiering speciaal voor in de keuken! Ben jij nou een echte kerstliefhebber? Dan is deze blog helemaal voor jou gemaakt. Hierin worden alle kerstversieringen en kerstverlichtingen voor in de keuken besproken. Veel plezier met lezen!

 

Vensterbanken

Bij je vensterbank is het natuurlijk heel leuk om wat verlichtingen te plaatsen. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor de mensen die langs je huis komen. Verlichting zorgt automatisch voor een gezellig effect, vooral in de avond is het echt een sfeermaker. Naast verlichtingen, staan guirlandes erg leuk bij de kozijnen. Vraag jij je nu af wat guirlandes zijn? Lees dan een van onze andere blogs! Daarin vertellen wij alles over guirlandes.

 

Prikbord

Heb je genoeg ruimte bij je keuken? Neem dan een prikbord! Prikborden zijn hartstikke functioneel. Zo kan je er leuke verlichte kerstfiguren ophangen, maar ook leuke kerstverlichtingen en kerstkaartjes. Je kan het zo gek maken als je wilt en een prikbord is natuurlijk ook erg leuk na de kerst. Voor gezinnen met kinderen is een prikbord ook heel praktisch en leuk. Zo kan je reminders op het bord prikken en/of wellicht leuke kerst knutselwerkjes van de kinderen een plekje geven.

 

Kerst thema

Naast de kozijnen en prikborden versieren, kan je natuurlijk ook gewoon het thema aanpassen in je keuken. Denk dan aan theedoeken in het kerst thema, kerst mokken, kookschorten etc. Rond de kerstperiode hangen alle winkels weer vol met allemaal verschillende soorten kerstproducten. Ook kan je items personaliseren. Dat geeft een persoonlijke en wellicht een grappige touch aan iets. Zo kan je je eigen keukenschort ontwerpen en je eigen fantasie erop kwijt.

 

Kerst services

Zoals ik hierboven al kort had vermeld zijn kerstmokken helemaal het ding rond de kerstperiode. Niet alleen kerst mokken zijn in het kerstthema te koop, maar ook borden, andere glazen, bestek en ga zo nog maar even door. Dit staat natuurlijk heel gezellig aan tafel en past helemaal in het thema. Daarnaast kan je het nog leuker maken door dinerkaarsen op tafel te zetten, een leuk tafelkleed en eventueel een paar guirlandes als versiering. Er zijn dus geen grenzen als het gaat om versieringen, dus voor de echte kerstliefhebbers is dit natuurlijk een droom die uitkomt.