Global Marketing CR
Image default
Marketing

Wat doet een Online Marketing Bureau?

Online Marketing wordt tegenwoordig door bijna ieder bedrijf ingezet. Dit komt doordat bedrijven beter online zichtbaarheid willen. Een online marketing bureau gebruikt dan een combinatie van expertises om dit doel te bereiken.

Online Marketing zijn dus de online activiteiten die bedrijven inzetten om hun bedrijf, product, merk of dienst onder de aandacht te brengen bij de desbetreffende doelgroep. Een groot deel van de marketing dus.

1 van de expertises om online beter zichtbaar te zijn is Display Advertising. Een aantal expertises die hieronder vallen zijn:

  • Social Media Advertising;

  • Display Marketing;

  • Digital Out Of Home (DOOH);

Social Media Advertising:

Social Media wordt tegenwoordig steeds meer een begrip voor de consument maar zeker ook voor bedrijven. Het is dus van belang om als organisatie gebruik te maken van dit kanaal. Social media kan ingezet worden voor deze doelen: Conversie, Naamsbekendheid en Interactie. Er wordt via deze expertise geadverteerd op te tijdlijn van gebruikers of op het profiel met verhalen. Dit gebeurt met banners, afbeeldingen, video met audio, banners en animaties. Social Media biedt veel verschillende mogelijkheden met targeting en kan op verschillende manieren worden ingezet.

Display Advertising

Met Display Advertising zorg je voor visuele zichtbaarheid van merken. Social Media kan worden ingezet voor o.a. Conversie en Naamsbekendheid. Met Display Advertising wordt er geadverteerd op social media, apps en websites in de vorm van animaties, kleine teksten, afbeeldingen, video’s en banners. Het biedt veel mogelijkheden als het gaat om vormgeving en targeting. 

Digital Out Of Home (DOOH)

Digital Out Of Home is een van de laatste ontwikkelingen in buitenreclame. Je kunt in steeds meer openbare ruimten digitale billboards vinden. Bijvoorbeeld, in stations en in het centrum van steden. Er zijn veel verschillende mogelijkheden via DOOH, zo kun je kiezen welk tijdstip, welke locatie, wat voor weer en welke evenementen je je advertentie wilt laten zien. Zo kun je heel gericht je doelgroep bereiken.

 

http://www.mondomarketing.nl/